Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
MENU
Protestants Christelijke School voor Zeer Moeilijk Lerenden    

De Marinierskapel

De Marinierskapel

  
Concertgebouw de Doelen organiseerde samen met de Marinierskapel van de Koninklijke Marine een schoolconcert. Het was een speciaal programma met aansprekende en swingende muziek voor de leerlingen. De Marinierskapel  is van alle markten thuis en speelt voor koningen en koninginnen, maar ze speelt ook schoolconcerten. De Grote Zaal van de Doelen wordt tot in de kleinste uithoek gevuld met hun klanken van diverse blaasinstrumenten en slagwerk. De presentator Willem Rutte,  nodigde de leerlingen uit tijdens dit concert uit om mee te zingen en ritmes mee te klappen. 


Hieronder een stukje van Selina van de Laar


Het was een super gezellig dag want we gingen naar een concert bij De Doelen met de bus naar de marinierskapel. De groep heeft het naar hun zin gehad en we zagen Willem Rutte van ome Willem en was ook leuke muziek het was een schitterende dag!

Selina